UK
09-12-2017

Skal du til EuroSwim 2017 i Royal Arena?

Få de vigtigste informationer her. 

 

Program for svømning under EuroSwim 2017

Indledende afsnit starter hver formiddag klokken 9.30 og slutter mellem klokken 11.00-12.00.

Finale afsnit starter aften klokken 17.00 og slutter mellem 19.00-20.00.

Onsdag den 13. december er der åbningsceremoni, som starter 16.25, derfor åbnes dørene 15.30.

Dørene åbnes en time inden afsnittenes start altså klokken 8.30 og klokken 16.00.

Se hele programmet her

Mellem indledende og finale afsnit lukkes Royal Arena

Royal Arena bliver lukket mellem indledende og finale afsnit for publikum. Det kan give anledning til, at udforske Ørestaden og København.

Ved side af Royal Arena ligger shopping centeret Fields, som både byder på et stort udvalg af butikker, restauranter og biograf.

Fra Ørestad station ved Royal Arena tager det omkring 10 minutter at komme til Københavns Hovedbanegård, Nørreport Station eller Kogens Nytorv, hvor man kan juleshoppe eller gå på opdagelse i byen.

Billetsalg

Du kan købe billetter under hele EM, hvor både dagsbilletter og billetter til finaleafsnittene er til salg på www.ticketmaster.dk/swim

Salget af Partout billetter sluttede den 1. december og salget af billetter til hele weekenden slutter den 10. december.

Offentlig transport til Royal Arena

Royal Arena ligger et stenkast fra Ørestad station, hvor til du kan ankomme med metro mod Vestamager, Regional tog mod lufthavnen eller Malmö samt flere forskellige buslinjer.

Du kan finde den en passende rejse på www.rejseplan.dk

Parkering

Royal Arena anbefaler følgende på deres hjemmeside:

Der henvises til diverse virksomheder i nærområdet med tilknyttede P-arealer, P-huse og P-kældre, ligesom der i gåafstand findes offentlige parkeringshuse. Eventuel afsætning af passagerer bør ikke ske for tæt på Royal Arena, da dette vil medføre trafikale udfordringer for alle.

Generelt opfordres der til at benytte de gode offentlige transportmuligheder i form af bus, tog og Metro eller til at tage cyklen.

Et begrænset antal kørestols-parkeringspladser findes helt tæt på arenaen. kørestols-pladserne (gratis) er forbeholdt personer/køretøjer med handicapskilt og gyldig handicapbillet til det respektive arrangement på dagen. Der vil være særskilt P-vagt ved kørestols-pladserne.

Der findes følgende parkerings app for Ørestads-området:

https://itunes.apple.com/dk/app/parkering-restad/id962699427?mt=8

Garderobe

Royal Arena fortæller følgende på deres hjemmeside:

Der findes ubemandede, men aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen - flest på gulvniveauet. Leje og betaling af lockers foregår via vores app ”Royal Arena” og derigennem via MobilePay. Det koster 35 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Der er gratis WIFI ”_Royal Arena Free” ved alle lockers. Hver locker måler 45 x 30 x 30 cm.

Det vil også være muligt at benytte sig af bemandet garderobe-service på Level 1.

Euroswim 2017 arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Svømmeunion og det europæiske svømmeforbund, LEN, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub.