UK

Opgavebeskrivelse: Frivilligcenteret og Runnere

Her følger information til dig, som er frivillig i Frivilligcenteret.

Jeres teamledere Er Marianne Skytte og Tilde Kjær Kristensen, og de vil sætte dig yderligere ind i din opgave på dagen.

Check-in
Har du vagt lørdag den 9. december etablerer vi en midlertidig check-in skranke i Royal Arena. Indgangen til arenaen sker via Receptionen i arenaen overfor Ørestad Skøjtehal. Kan du ikke finde os, ring da til Tilde: .

Har du vagter mellem den 10.-17. december, ligger check-in skranken i frivilligcenteret i Ørestad Skøjtehal få meter fra Royal Arena.  Når du har checket-in vil din teamleder briefe dig om din opgave.

Selve opgaven
EM overtager frivilligcenteret lørdag den 9. december. Er du på i løbet af weekenden, skal du hjælpe med at opbygge centeret – stille borde og stole op, indkøbe småting, hænge skilte op, printe diverse oversigter mm.

I EM-ugen (11.-17. december) er din opgave at sørge for, at der er pænt og hyggeligt i området, og at der er fyldte snack-skåle og rigeligt med kaffe på termokanderne.

Der serveres frokost og aftensmad i frivilligcenteret hver dag fra lørdag den 9. til søndag den 17. december.
Frokost serveres kl. 12:00. Aftensmad serveres kl. 18:00 i perioden fra 10.-12. december og kl. 19:30 i perioden 13.-17. december.
 
Maden ankommer 30 min. før servering, og du skal hjælpe med at tage imod manden og fordele den på et buffetbord i frivilligcenteret. Omkring 60 kuverter skal tages fra og transporteres til lokalet "Main Kitchen" i Royal Arena, hvor manden skal anrettes. Forklaring og vejvisning følger på din vagt.

Frokost og aftensmad er tilgængelig i 2 timer og 15 minutter, og i det tidsrum skal du sørger for, at buffeten ser indbydende ud, og at der løbende suppleres op med varme retter.

Check-in skranken
Som medhjælper i frivilligcenteret kan du også komme til at sidde i vores check-in skranke og byde frivillige, som løbende møder ind på deres vagt, velkommen. Alle, som ankommer på deres vagt, skal krydses af og første gang, de ankommer, skal de have udleveret akkreditering og en tøjpose.

Stand-in på andre opgaver
Hvis vi akut mangler folk et andet sted, kan det være, at vi spørger dig, om du har mod på at gå ud til en af disse opgaver. Det kan fx være som akkrediteringskontrollør eller i billetområdet.

Runner
Som runner i Frivilligcenteret, skal du hjælpe til med diverse opgaver i frivilligområdet – se ovenstående. Du kan også blive sendt på tur i Royal Arena, hvor du skal medbringe snacks, mad og drikke og tilbyde til dem, som står på faste vagter i atletområdet, VIP-området og Medieområdet.