UK

VIP-området

Her følger information til dig, som er frivillig i VIP-området under EM i Svømning.

Jeres teamledere hedder Hans Henrik Burkal og Katrine De Nully, og de vil sætte dig yderligere ind i din opgave på dagen. De to vil være de første, som VIP-gæsterne møder, når de kommer ind i VIP-området. 


Helt overordnet skal du stå ved en af indgangene til de to VIP-lokaler eller ved VIP-tribunerne i Royal Arena. Her skal du se efter, at alle gæster har det rette adgangskort til at tilgå området. Du skal samtidig være vært, og det betyder, at du skal være imødekommende og smilende, når du byder gæsterne velkommen. 

Under mesterskaberne vil der løbende være særarrangementer, som foregår i et af de to VIP-lokaler: Foredrag, netværksmøder mm., i de øvrige tidsrum vil lokalerne være åbne for gæster med en VIP-akkreditering, hvor de kan socialisere og få lidt til ganen. Din opgave er ikke inde i selve lokalet, men vil være ved indgangen.   

Check-in
Som frivillig i VIP-området skal du, hver gang du møder ind på din vagt, melde dig (checke-in) i frivilligcenteret, som ligger i Ørestad Skøjtehal - få meter fra Royal Arena. Kom gerne i god tid, så du er klar til din vagt, når den starter.

Første gang du møder op, får du udleveret din polo-trøje, som du skal have på under afvikling samt din akkreditering (adgangskort til Royal Arena). Efter hver check-in går du over til VIP-området, som ligger ved indgang V2 på korte. Her vil du blive mødt af dine teamledere, som sætter dig ind i, hvor du skal være.