UK

Scandic tilbyder overnatninger til familievenlige priser

I et samarbejde mellem Scandic Hotels og holdet bag EM i Svømning tilbydes overnatninger til stærkt nedsatte priser på to Scandic-hoteller tæt ved Royal Arena.

Sådan gør du

Du kan booke overnatninger på ét af de to hoteller ved at klikke her

Eller du kan benytte koden BDSU101217 når du søger på hoteller på www.scandichotels.dk 

Herfra får du adgang til de særligt lave priser, der tilbydes.

Bemærk, at ændringer i din reservation - eller afbestilling - er gratis, så der er ingen risiko ved at bestille allerede nu!

De to hoteller er:

Scandic Copenhagen
Scandic Copenhagen er centralt placeret i København med naturskønt område, mulighed for udsigt til Søerne, shopping og seværdigheder som Tivoli lige om hjørnet. Fra hotellet kan du gå til det meste i København, men har du brug for at rejse videre med offentlig transport, finder du Hovedbanegården og Vesterport Station få minutter fra hotellet.

Priser fra: 1195,-
Afstand til Royal Arena: 8 km, 25-30 minutter med offentlig transport.

Scandic Hvidovre
Leder du efter et hotel tæt på København, der er let at komme til i bil, og som tilbyder gratis parkering? Så er Scandic Hvidovre hotellet for dig. Vores hotel ligger tæt på motorvejen, og der er kun 15 minutters kørsel til Københavns Lufthavn, Kastrup. Hotellet er ideelt, hvis du ønsker at besøge Københavns mange attraktioner, for der er kun 8 km til centrum af byen, og offentlig transport derind stopper lige foran hotellet.

Priser fra: 695,-
Afstand til Royal Arena: 11 km, ca. 40 minutter med offentlig transport.