UK

Billet- og publikumsområdet ved EM i Svømning

Her følger vigtig information til dig, som er frivillig i billet- og publikumsområdet under EM i Svømning.

Jeres teamledere hedder Mikael Gyldenlund & Peter Theis Marcussen, og de vil sætte dig yderligere ind i din opgave på dagen.

Check-in: Frivilligcenteret
Uanset om du møder op på din første, anden eller måske tredje vagt skal du melde dig i frivilligcenteret, som ligger i Ørestad Skøjtehal få meter fra Royal Arena. Ved første check-in får du udleveret din akkreditering (adgangskort til Royal Arena) samt polo-shirt, som du skal have på under din vagt. Herefter mødes du med din teamleder, som vil være til stede ved check-in skranken i frivilligcenteret, og I går sammen til billetområdet, som er beliggende ved indgang A ”Main Entrance”.

EM Programmet
Billetområdet har åbent alle dage under EM – fra den 13. til 17. december.
EM Programmet ser ud som følger:

Onsdag den 13. december

Kl. 9:30

Indledende heats

Kl. 16:30

Åbningsceremoni + Semifinaler og finaler

Torsdag den 14. december

Kl. 9:30

Indledende heats

Kl. 17:00

Semifinaler og finaler

Fredag den 15. december

Kl. 9:30

Indledende heats

Kl. 17:00

Semifinaler og finaler

Lørdag den 16. december

Kl. 9:30

Indledende heats

Kl. 17:00

Semifinaler og finaler

Søndag den 17. december

Kl. 9:30

Indledende heats

Kl. 17:00

Semifinaler og finaler

Billetområdet åbner en time inden konkurrencestart – det vil sige kl. 8:30 og kl. 16:00 dagligt. Med undtagelse af onsdag den 13. december om eftermiddagen, hvor der er åbningsceremoni. Her starter programmet 30 min. tidligere og billetområdet åbner derfor kl. 15:30.

Som frivillig i publikumsområdet er du med til at byde alle betalende gæster velkommen til EM i Svømning. Vi håber, du vil være udadvendt og smilende.

Målet for billetsalget er, at der i alt vil blive solgt 25.000 billetter fordelt på de fem EM-dage. De dage, hvor der kommer flest tilskuere, vil vi når op på omkring 5000 publikummer på tribunerne. Onsdag, torsdag og fredag morgen vil kun et tribuneniveau være åbent. Men fredag aften samt hele lørdag og søndag vil også ”Øvre dæk” være åbent.  

Arbejdsområder i billet- og publikumsområdet
Som frivillig i billetområdet kommer du til at varetage en af følgende opgaver:

1) Kontrollører (Bemanding: 3 - 5 personer)
Som billetkontrollør er du den første, EM’s gæster møder, når de ankommer til Royal Arena. Du står ved indgangen ved billetscannerne. Billetterne scannes elektronisk. Hvis der er problemer med en billet, vil der være en person fra Ticketmaster, som træder til.  Der vil desuden være en eller to vagter fra Royal Arena, som står ved billetindgangen.

Vi lever desværre i en tid, hvor vi må have ekstra fokus på sikkerheden. Som kontrollør skal du undersøge, om folk har ulovlige genstande med ind i Royal Arena. Du skal kontrollere gæsternes lommer og tasker, og du skal derfor være indstillet på at ”klappe” gæsterne langs siderne. Ved indgangen står også to professionelle vagter fra Royal Arena, som vil sætte dig ind i opgaven på dagen.

Krav: Du skal være fyldt 18 år.

2) Informationsstand (Bemanding: 2 - 3 personer)
Betjener du EM’s informationsstand, skal du besvare diverse spørgsmål fra publikum samt sælge maskotbamser (100 kr. ) og programmer (50 kr.). Publikum kan betale med mobilepay og kontanter – der vil være byttepenge i informationsstanden. Ved informationsstanden vil vi lægge diverse informationer ud, som du kan orientere dig om på dagen: Transportmuligheder til og fra arenaen, EM-program mm.
Krav: Du skal være dygtig til engelsk og være fyldt 18 år.

3) Publikumsguider (Bemanding: 8 – 20 personer)
Du kommer til at stå ved en indgang til en af tribunesektionerne i Royal Arena.
Her skal du:

  • Guide publikum til deres plads (der er nummererede siddepladser)
  • Svare på spørgsmål: Hvor ligger toiletter, garderobeskabe mm. 
  • Sælge programmer og maskotbamser: Gæsterne kan betale med mobilepay – og hos enkelte af jer kan publikum også betale med kontakter. Pengebælter med byttepenge, programmer og bamser vil blive udleveret på dagen.

Det er jeres teamledere, som fordeler jer på de forskellige poster, når I er mødt ind på vagten. Men du må meget gerne tænke over, hvad du har lyst til. Læg venligst mærke til, at der kan være særlige krav til nogle af opgaverne – alder og sprogkundskaber.

Vi anbefaler alle i billetområdet til at sætte sig ind i programmet på de enkelte dage.
I finder programmet her:
https://euroswim2017.com/Om-EM/Program/

Desuden må du meget gerne orientere dig i diverse oplysninger om Royal Arena her: https://www.royalarena.dk/faq-0

Beklædning
Som frivillig får du udleveret en polo-shirt (to, hvis du er på i tre eller flere dage), når du checker ind på din første vagt. Polo-shirten skal du have på, når du er på vagt under EM. Vi opfordrer desuden alle til at have mørke/sorte bukser eller nederdel på. 

Frokost og aftensmad – efter løbene
Frokost og aftensmad serveres dagligt i frivillighedscentret. Frokosten serveres i tidsrummet kl. 12.00 – 14.15, og aftensmad serveres i tidsrummet kl. 19.30 – 21.30 hver dag under EM i frivilligcenteret.

Bernstorffsminde Efterskole
Vi er så heldige at få hjælp af 50 friske elever fra Bernstorffsminde Efterskole under hele EM. Eleverne skal bl.a. stå for diverse fanaktiviteter i billetområdet, og de kan være behjælpelige med andre opgaver, hvis der opstår et behov for det. De træder også til i det opfang vi mangler publikumsguider på dagen.