UK
09-11-2017

EM bliver en stor oplevelse for øjne og ører

Tilskuerne til EM i svømning får mere end Europas hurtigste fra bassinkant til bassinkant at glæde sig til, når Royal Arena slår dørene op fra den 13.-17. december. 

Arrangørerne har nemlig indgået en aftale med ’Great Big Events’, der et af verdens førende sport-præsentationsfirmaer. Der kommer derfor til at blive skruet op for show-præsentationen, når EM i svømning afvikles som den første sportsbegivenhed i Royal Arena.

’Great Big Events’ har blandt andet stået for show-præsentationen til sommerens svømme-VM i Budapest, sidste års VM i Canada og EM i London, samt til svømmekonkurrencerne ved fire af de sidste fem olympiske lege.

- Vi er rigtig glade for at have ’Great Big Events’ med på holdet til EM i svømning. De har en enorm erfaring med at løfte internationale sportsbegivenheder til et højere niveau, så tilskuerne får en helhedsoplevelse fra det øjeblik, de træder ind af døren, siger eventchef Mads Bang Aaen.

Kæmpe storskærm
For at sikre at ’Great Big Events’ egenskaber omkring præsentationen af svømmerne og den generelle show-præsentation til EM kommer mest muligt til sin ret, er der lejet den formentlig største storskærm til et dansk event nogensinde. I enden af bassinet vil der således være en storskærm, som er lige så bred som selve bassinet på 25 meter.

Skærmen vil spille en central rolle i forbindelse med introduktionen af svømmerne og ikke mindst ved medaljeceremonierne.

Tidligere er det blevet annonceret, at den kendte journalist og sportskommentator Peter Falktoft sammen med en international makker vil guide tilskuerne gennem finalerne fra speakerboksen, så der er lagt op til svømning i verdensklasse kombineret med en show-oplevelse udover det sædvanlige, når EM løber af stablen i Royal Arena til december.

Fakta om EM

 EM i Svømning 2017 afholdes den 13.-17. december i Royal Arena i København i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub for det europæiske svømmeforbund, LEN.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

 Eventchef, EM i Svømning 2017, Mads Bang Aaen, ,

Køb billetter til EM på www.ticketmaster.dk/swim

Læs mere på mesterskabernes hjemmeside euroswim2017.com

Besøg EM’s Facebook-side