UK
02-11-2017

Journalist Peter Falktoft speaker til EM i Svømning

EM i Svømning får ekstra kulør, når den kendte journalist og sportskommentator skal være med til at løfte stemningen i Royal Arena til december.

Aarhusianske Peter Falktoft vil være at finde i speakerstolen hver aften under finaleafsnittene til EM den 13. til 17. december. Her skal han køre parløb med den internationale speaker og få det danske publikum helt op af stolene, når de danske og internationale svømmestjerner står klar bag skamlerne.

Den kendte tv- og radiovært har i flere år siddet som kommentator på blandt andet DR3, hvor han har dækket X-Games og snowboarding ved Vinter-OL. Til OL i Rio 2016 var han desuden DR’s udsendte reporter på pooldeck, hvor han interviewede de danske svømmere efter løbene. Denne gang gælder det altså et EM i Svømning på hjemmebane, hvor op til 6.500 tilskuere hepper fra lægterne.

En del af Monte Carlo-duoen
Hvis man ikke har hørt om Peter Falktoft, så har man måske hørt om det populære radioprogram Monte Carlo, som blev sendt på P3 for nogle år siden. Journalisten fra Aarhus har altid holdt fast i sin ligefremme og humoristiske stil, som han nu bærer videre i podcasten ”Her går det godt” med makker Esben Bjerre og en lang række andre løbende projekter.

15.000 billetter til 26 lande
EM i Svømning er således ved at tage rigtigt form, og med Peter Falktoft på holdet arenaen kan både svømmere og tilskuere se frem til at blive ført igennem mesterskaberne i fin stil. Der er lagt op til et brag af et show med den formentlig største storskærm til et dansk event nogensinde på 25x5 meter.

Samtidig går billetsalget strygende, idet der allerede er solgt over 15.000 billetter til 26 forskellige nationer. Flere af de allerbedste europæiske svømmestjerner er desuden begyndt at melde sig på banen, og fra Danmark er Pernille Blume, Rikke Møller Pedersen, Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer ved at gøre sig klar. Fra udlandet er både britiske Adam Peaty og spanske Mireia Belmonte bekræftet.

Fakta om EM
EM i Svømning 2017 afholdes den 13.-17. december i Royal Arena i København i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub for det europæiske svømmeforbund, LEN.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Eventchef, EM i Svømning 2017, Mads Bang Aaen, ,

Køb billetter til EM på www.ticketmaster.dk/swim
Læs mere på mesterskabernes hjemmeside euroswim2017.com
Besøg EM’s Facebook-side