UK
17-10-2017

EM i Svømning 2017 og AJ Produkter indgår samarbejde

Af: EM i Svømning 2017

EM i Svømning er stolte af at kunne præsentere et samarbejde med den svenske virksomhed AJ Produkter, der skal være med til at øge den samlede tilskueroplevelse til EM.

Når EM i Svømning løber af stablen i Royal Arena i København 13.-17. december 2017, vil AJ Produkter være en af de officielle sponsorer.

AJ Produkter er at finde i 19 forskellige lande rundt omkring i Europa, og deres produkter bærer præg af moderne funktionalitet, hvilket matcher den nye Royal Arena i København. Den multifunktionelle arena vil ved EM i Svømning 2017 være omdannet til et spektakulært svømmestadion med midlertidige pools og med plads til 6.500 tilskuere.

Kommunikation igennem Sport Marketing har altid været en naturlig del i brandingen af AJ Produkter og har været med til at sikre, at man har ramt den rette målgruppe. Samtidig har AJ Produkter været med til at bidrage til udviklingen inden for sport, og er derfor også stolte af at være en del af det første sportsevent i Royal Arena:

AJ Produkter er stolte af at være en del af EM i Svømning 2017 i Royal Arena. Vi bliver nødt til konstant at udvikle os for at sikre, at vi bliver ved med at være markedslederen inden for vores industri. Samarbejdet med EM viser omverdenen, at vi har høje ambitioner. Danmark er et vigtigt marked for AJ Produkter, og Sverige er moderlandet – derfor er dette samarbejde et perfekt match.”
- Peter Arnqvist, HBR Arenareklam (AJ Produkter)

Eventchef for EM i Svømning, Mads Bang Aaen, er også henrykt over denne aftale og ser frem til samarbejdet med AJ Produkter:

Vi er rigtig glade for at have indgået et samarbejde med AJ Produkter. Vi vil skabe den bedst mulige EM-oplevelse overhovedet, og samarbejdet med AJ Produkter er med til at hjælpe os med at realisere dette. Det er et fantastisk europæisk brand og er derfor også et perfekt match for os.”
- Mads Bang Aaen, Eventchef, EM i Svømning 2017

Da EM i Svømning er det første sportsevent i Royal Arena, forventes det, at mesterskabet vil tiltrække ekstra omtale i medierne samt øge opmærksomheden bredt i befolkningen. De største danske svømmestjerner, Pernille Blume, Rikke Møller Pedersen, Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer, forventes at forsvare de danske farver sammen med et stort dansk landshold.

Yderligere information:
f.reklame Sport Management har etableret kontakten mellem EM og AJ Produkter. f.reklame varetager sponsorrettighederne for EM i Svømning 2017.

EM i Svømning 2017 afholdes i et samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub

Du kan besøge AJ Produkter på deres hjemmeside: www.ajprodukter.dk

For yderligere information:
EM i Svømning 2017: Eventchef, Mads Bang Aaen, , 

AJ Produkter: CEO HBR Arenareklam, Johan Hanson, +46 7, 
AJ Produkter: CEO HBR Arenareklam, Peter Arnqvist, +46 7, 

For spørgsmål vedrørende sponsorering:
f.reklame: CEO, Mads H. Frederiksen, ,