UK
02-06-2016

Fakta om EM 2017

Af: Nora Thomsen
Find her de vigtigste informationer om mesterskaberne, som bliver den første sportsevent i Royal Arena.

Dansk Svømmeunion blev i efteråret 2015 sammen med dets partner Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen tildelt EM i kortbane svømning 2017. EM skal afvikles i Royal Arena, Københavns nye multiarena fra den 13-17 december. 

 

I det efterfølgende kan du finde de vigtigste informationer omkring EM som bliver den første sport event i Royal Arena. 

Billetsalg
Vi forventer at billetsalget til EM starter i efteråret 2016. Når vi kender datoen for starten på billetsalget, vil vi melde den ud via Dansk Svømmeunions og EM´s kommunikationskanaler. Vi forventer, at der vil kunne være mellem 6-8000 tilskuere når Royal Arena er bygget op med et konkurrencebassin og et opvarmningsbassin.  

 

Hold dig EM opdateret

Indtil EM får sin egen hjemmeside i anden halvdel af 2016 anbefaler vi, at I holder jer opdateret ved at like vores EM Facebook  I efteråret lancerer vi også vores EM nyhedsbrev, som du allerede nu kan tilmelde dig her http://www.svoem.org/Aktuelt/Nyhedsbreve/. Alle væsentlig nyheder om EM bliver naturligvis også delt påwww.svoem.dkog www.svoem.orgsamt på svømmesportens Facebook side 


Frivillig til EM
Flere har allerede vist interesse for at blive frivillig til EM 2017 - TAK. Vi forventer at gå i gang med rekrutteringen af frivillige i efteråret 2016. Vi skal blandt andet bruge frivillige til hjælp omkring afviklingen af selve det svømmetekniske omkring EM, akkreditering, information, transport, medier, billetter, side events og meget meget mere. Vi forventer at skulle bruge omkring 500 frivillige i alt. Hvis du allerede nu gerne vil sikre dig, at du modtager information omkring tilmeldingen som frivillig, er du velkomne til at lade dig registrere her https://survey.enalyzer.com/?pid=d6s8f4f4

 


Arkivfoto: frivillige hjælpere ved EM kortbane 2013 i Herning.

 

EM camp og side events

Vi arbejder på, at der til EM kommer til at være forskellige side events, der skal være med til at få EM udbredt mest muligt til svømmeverden, men også sikre, at folk uden for svømmemiljøet får en ide om hvor fantastisk vores sport er. I efteråret 2016 forventer vi at lancere en EM camp for at give unge svømmer fra hele landet mulighed for at opleve EM på tætteste hold sammen med en masse svømmeentusiaster fra hele landet.

 

Tak for opbakningen

Dansk Svømmeunion takker for den store positive interesse som SvømmeDanmark har udvist over for værtskabet i 2017. Uden jeres støtte og opbakning ville det ikke være muligt at løfte så stor en event. Alle jeres mange positive tilkendegivelser og gode input er meget værdsatte, vi vil gøre vores bedste for at afvikle et fantastisk EM i 2017 som vi glæder os til at dele med jer.

 

Hvis du har spørgsmål angående EM er du meget velkommen til at kontakte Mads Bang Aaen som er eventchef på EM i svømning 2017.

 

E-mail:
Tlf:

 

Dansk Svømmeunion