UK
17-08-2017

Kæmpe storskærm skal sætte ekstra gang i showet ved EM i Svømning

Af: Anna Marie Birkbak

EM i Royal Arena opgraderer eventoplevelsen med den formentligt største storskærm til en dansk event nogensinde.

Den splinternye Royal Arena i København er udstyret med både lyd og lys i verdensklasse. Men ved EM i Svømning den 13.-17. december bliver arenaen udstyret med en ekstra storskærm, der i den grad vil sætte skub i showet.

Mesterskaberne, der får Pernille Blume, Rikke Møller Pedersen, Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen som de store danske stjerner, får glæde af en storskærm med målene 25x5 meter. Dette er formentlig den største skærm til en event i Danmark nogensinde. Tilskuere til europamesterskaberne får derfor en helt særlig eventoplevelse med, udover den sportslige fest i bassinet.

”Vi er utroligt glade for, at vi får mulighed for at give mesterskaberne den ekstra dimension. En storskærm i denne størrelse vil give alle tilskuere og svømmere en fantastisk eventoplevelse, der både vil kunne vise svømningen på flotteste vis, formidle en unik resultatformidling samt løbende underholde de mange tilskuere under konkurrencerne,” udtaler eventchef, Mads Bang Aaen.

Billede af lignende skærm til VM Kortbane i Windsor, Canada.

Spektakulært setup
Storskærmen leveres af Nordic Rentals A/S, der udlejer professionelt udstyr til både events, koncerter og andre store shows. Skærmen vil indgå i en samlet eventproduktion sammen med resten af Royal Arenas setup, og den vil især kunne spille godt sammen med arenaens flotte LED-bølge, som løber langs tribunerne.

Hos EM glæder man sig derfor til at udnytte Royal Arenas muligheder for et spektakulært setup, hvor show og underholdning føjes til en svømmefest, hvor alle de bedste danske og europæiske svømmestjerner skal kæmpe om EM-medaljerne.

EM i Svømning 2017 afvikles den 13.-17. december i Royal Arena i København i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Hovedstadens Svømmeklub er partner.

Yderligere oplysninger
Eventchef, EM i Svømning 2017, Mads Bang Aaen, ,
Presse- og kommunikationsansvarlig, EM i Svømning 2017, Anna Marie Birkbak, ,

Køb billetter til EM på www.ticketmaster.dk/swim
Følg mesterskaberne på Facebook her:

Begge billeder også fra Windsor, Canada, under VM Kortbane.