UK
23-06-2017

EM i Svømning runder 8.000 solgte billetter

Af: Mads Gerner Pedersen

Billetsalget skrider stødt frem og inden store dele af SvømmeDanmark går på sommerferie har det rundet 8.000 solgte billetter.

De 8.000 solgte billetter er primært solgt til danske svømmefans, men der er allerede på nuværende tidspunkt solgt næsten 500 billetter til vores nordiske venner i Sverige og Norge. Derudover er både det finske og svenske svømmeforbund i gang med at arrangere ture til EM for deres fans. I alt har fans fra 10 lande (Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien, Irland, Tyskland, Albanien, Holland, Italien og Belgien) på nuværende tidspunkt købt billetter til EM.

Der er derfor noget der tyder på at EM kan gå hen og blive den store europæiske svømmefest arrangørerne går og drømmer om.

Der er også noget der tyder på at de mest attraktive billetter til EM i Svømning er til weekenden og ikke overraskende også så tæt på bassinet som muligt. Der er derfor stort set udsolgt af kategori 1 billetter, både som dagsbilletter og aftenbilletter til om lørdagen og søndagen. Det er dog stadig muligt at få kategori 1-pladser i weekenden hvis man køber Weekend- eller Partout-billetter, men også her er der tæt på udsolgt.

Du kan købe billetter på www.ticketmaster.dk/swim, men hvis du har særlige krav eller efterspørger større mængder billetter, kan du kontakte billetansvarlig Mads Gerner Pedersen på