UK
05-05-2017

Status på billetkategorier

Af: Anna Marie Birkbak

Da EM-teamet har fået flere spørgsmål om billetkategorier og typer, laver vi her en status.

Blandt andet er der stort set udsolgt af Kategori 1-billetter som dagsbilletter eller aftenbilletter lørdag og søndag. Ønsker man således at sikre sig en Kategori 1-billet til weekenden, skal man købe enten en partout- eller weekendbillet, hvor der på nuværende tidspunkt er omkring 30 stykker tilbage af hver slags.

Alle billetter, som EM-teamet allerede nu ved, er til rådighed, er blevet frigivet på www.ticketmaster.dk/swim.

Nogle arena-afsnit er lukkede
Fordi EM-teamet ikke regner med at sælge billetter på Royal Arenas øvre afsnit hele onsdag og torsdag samt fredag formiddag, er disse dele af arenaen i udgangspunktet lukket for billetsalg til disse afsnit.

De nedre afsnit af arenaen er derfor det område, hvor du kan få billetter alle dage.

Sæderne er allokerede
En fremsøgning af billetter på Ticketmaster kan give det indtryk, at mange billetter allerede er solgt. Dette er ikke altid tilfældet. Det skyldes, at de forskellige typer af billetter – morgen- eller aftenafsnit, dagsbillet, weekendbillet eller partoutbillet – er allokerede til bestemte sæder.

I praksis betyder det, at hvis man vælger at søge på f.eks. weekendbilletter, vil mange sæder fremstå som solgt – men det skyldes blot, at de er allokerede til at blive solgt som f.eks. partoutbillet, og de kan derfor stadig købes. Blot som en anden type billet.

Med det in mente håber EM-teamet, at alle får fingre i de rette billetter og får mulighed for at opleve EM i Svømning på hjemmebane.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte EM-teamet for at høre om billetmulighederne.

Kontakt:
Billetansvarlig Mads Gerner Pedersen. Tlf. 30356557. E-mail .