UK
30-03-2017

Dana på klubbesøg i hele landet

Af: Anna Marie Birkbak

Foråret har budt på masser af smil og krammere for EM-maskotten, der har flere besøg i kalenderen. Se de dejlige billeder her.

EM-maskotten Dana har haft travlt i de seneste uger, hvor hun har besøgt store dele af det danske lands mange svømmehaller. Dana har både mødt svømmere fra Helsingør, Hjørring, Frederikshavn og Korsør, og den smilende maskot vækkede også begejstring og glæde til Dansk Svømme Award 2017 i København

Senest var Dana på besøg i Munkebo Svømme- og Kondiklub, hvor hun hilste på maskot-konkurrencevinderen Hilal Bagci, der var én af tegnerne bag Danas stærke og yndefulde ydre. VM-bronzevinder Matilde Schrøder fra Odense var med.

Herunder kan du se billeder fra Danas besøg i hhv. Helsingør Svømmehal til Kronborg Open, i Hjørring til Vestdanske Langbanemesterskaber og til Dansk Svømme Award i Cirkusbygningen i København.

Dana har derudover også besøgt Frederikshavn til et begynderstævne i starten af marts, Greve Svømmehal til GTI Swim 11.-12. marts og Korsør til SB-Cup 18.-19. marts.

Planer om flere besøg
I den kommende weekend, lørdag d. 1. april, vil Dana være at finde til Danish Open Swim Cup på Bellahøj Svømmestadion.

Derudover har maskotten planer om at besøge Ballerup Unicef Open søndag d. 2. april, Ringe Svømmeklubs 50 års fødselsdag d. 18. april, A6 Cup i Jyllinge 6.-7. Maj og Dansk Svømmeunions generalforsamling 28.-29. april.

Besøg , og læs mere om Dana på EM’s hjemmeside.