UK
07-03-2017

Bliv frivillig til EM i svømning 2017

Af: Anna Marie Birkbak

Nedtællingen til EM i svømning er begyndt, og du kan komme helt tæt på årets største svømmeevent i Royal Arena - sign up som frivillig!

Nu kan du søge om at blive en del af EM’s korps af seje frivillige.

EM søger nemlig engagerede frivillige, som kan være med til at løfte begivenheden og skabe en fantastisk oplevelse for svømmere, dommere og tilskuere. Som frivillig får du en helt unik mulighed for at komme tæt på mesterskaberne, svømmestjernerne og den nye, smukke Royal Arena. Og du spiller samtidig en afgørende rolle for, at eventen bliver en succes!

Her får du et par eksempler på arbejdsopgaver som frivillig til EM:

·       Velkomst i lufthavnen og på hotellerne for de deltagende lande

·       Billetkontrollører og tilskuerguider

·       Hjælp i pressecenteret

·       Kørsel af det europæiske forbund og vores VIP-gæster

·       Opsætning i Royal Arena

·       Og ikke mindst afvikling af selve mesterskaberne

EM-teamet regner med at skulle bruge omkring 400 frivillige, og de bliver alle udstyret med officielt frivilligtøj og får forplejning i forbindelse med vagter. De fleste opgaver foregår under selve mesterskaberne den 13.-17. december, men der vil også være brug for hænder i forløbet op mod konkurrencerne.

EM-teamet går allerede nu i gang med at besætte nøglefrivillige-poster. Vagtplanen for alle frivillige ligger klar i september. Så har du gåpåmod, god energi og er med på at sprede god stemning, så skynd dig at hive fat i dine bedste venner og meld jer som frivillige til årets fedeste sportsbegivenhed.

Du melder dig som frivillig her: euroswim2017.nemvagt.dk

EM i svømning er arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub for det europæiske svømmeforbund, LEN.