UK
22-02-2017

EM i svømning og Volvo Danmark indgår samarbejde

Af: Anna Marie Birkbak

Volvo sørger for, at EM i svømning 2017 er godt kørende under mesterskaberne i december

Når EM i svømning 2017 løber af stablen i den nye fantastiske Royal Arena i Ørestaden, er det med én af de helt store spillere på holdet. Volvo Car Denmark A/S og EM i svømning har netop indgået en aftale, som sørger for god og sikker transport under mesterskaberne den 13.-17. december 2017.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Volvo Car Denmark. Det viser, at vi til EM i svømning 2017 går efter et højt niveau hele vejen rundt. Aftalen signalerer, at mesterskaberne i høj grad er attraktive for store, kommercielle partnere, der er interesserede i at være en del af den første sportevent i Royal Arena. Med Volvo på holdet sørger vi for at gøre transporten både behagelig og sikker,” siger eventchef Mads Bang Aaen.

Også Volvo Danmark ser frem til samarbejdet:

”Vi er meget glade for at have indgået denne samarbejdsaftale med arrangørerne af EM i svømning 2017. Svømning er en populær sportsgren i både Danmark og Sverige, som jo er Volvos hjemland. Volvo er i gang med en transformation, hvor brandet har bevæget sig op i premium-segmentet, og vi vil i forbindelse med EM-arrangementet sørge for, at deltagerne vil blive transporteret sikkert og komfortabelt i de nyeste modeller fra Volvo,” udtaler market manager Thomas W. Hansen, Volvo Car Denmark A/S.

EM i svømning 2017 er den første sportevent i Københavns nye, elegante Royal Arena. Det bliver en særdeles seværdig og ekstraordinær begivenhed, når de største danske svømmestjerner Jeanette Ottesen, Pernille Blume og Rikke Møller Pedersen sammen med et stort dansk landshold forsvarer de danske farver i to midlertidige bassiner opført til formålet.

På nuværende tidspunkt er der allerede solgt over 5.000 billetter til mesterskaberne, så der er lagt op til fulde huse i december, når Danmark er vært for EM i svømning for anden gang på blot fire år.

Yderligere information
f.reklame Sports Management har etableret kontakten mellem EM i svømning 2017 og Volvo Danmark. Det er f.reklame, der står for salget af sponsorrettighederne for EM i svømning 2017.

EM i svømning 2017 afvikles i et samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

Ønskes yderlige oplysninger:
Eventchef, EM i svømning 2017, Mads Bang Aaen, , 

PR Manager, Volvo Car Denmark A/S, Jan Larsen, ,

For sponsorhenvendelser:
CEO, f.reklame, Mads H. Frederiksen, ,