UK
31-01-2017

EM Billetmodul

Af: Mads Gerner Pedersen

Med EM i svømning på hjemmebane opstår der en unik mulighed for, at de danske svømmeklubber kan dele den store oplevelse, det er, at se de bedste svømmere i Europa konkurrere. Desuden er EM 2017 en enestående mulighed for at pleje sponsorer og netværk samt belønne trofaste frivillige.

EM i svømning 2017 bliver kun en succes, hvis der er mange tilskuere i Royal Arena. Derfor ønsker vi at aktivere de danske svømmeklubber så meget som muligt. Dette sker igennem to primære tilbud til klubberne; EM Billetmodulet og EM Gruppeture.

EM Billetmodul
EM Billetmodulet er klubbernes mulighed for at få kick-back på billetsalget samt udløse VIP-billetter via billetsalg gennem klubbens egne kanaler. Dette foregår ved, at klubben modtager et link til billetsalget, som kan knyttes til et banner på deres hjemmeside, og på denne måde kan man spore, hvor meget salg der er genereret fra denne klub. Indtil videre har 11 klubber gjort brug af denne mulighed, og det har genereret kick-back for i alt 29.000 kr. og udløst 18 VIP-billetter. 

EM Gruppeture
EM Gruppeture er klubbernes mulighed for, i samlet flok, at tage til EM. Gruppeturerne giver mulighed for samlet at købe større mængder billetter end det er muligt via
www.ticketmaster.dk/swim. Indtil videre har fem klubber købt gruppeture for i alt 235.585,- kr., mens ca. 10 klubber er igang med at afvikle forsalget til disse. 

Tænker du, at din klub kunne have interesse i at blive en del af disse tiltag, bedes du kontakte ansvarlig:

Mads Gerner Pedersen