UK
29-11-2016

Forkæl en svømmefan, du holder af

Af: Anna Birkbak

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad der skal ligge under juletræet til dine nærmeste, er billetter til EM i svømning 2017 en skøn gave til enhver svømmeglad dreng eller pige.

Hvorfor ikke forkæle dit barn, din far, din søster eller din bedste ven med en sportslig oplevelse i særklasse? En billet til EM i svømning 2017 vil uden tvivl være en gave, de sjældent vil glemme.

Mesterskaberne foregår fra den 13. til 17. december næste år i Royal Arena i København, og der er masser af billetkategorier og -typer at vælge imellem. Du kan nøjes med en billet til et enkelt afsnit, eller oplev det hele med partout-billetten til alle afsnit, alle fem konkurrencedage.

Med i billetten hører selvfølgelig også besøget i den splinternye Royal Arena, som åbner 3. februar 2017. EM i svømning bliver den første sportsevent i arenaen, så der er lagt op til et show og en femdages svømmefest med både danske og europæiske stjerner i bassinet.

Tag et kig på EM-teamets Svømmeønskeliste 2016, hvis du mangler inspiration til den perfekte julegave:

Pssst: Kan du ikke vente med at se vores seje svømmere til EM, så husk at du allerede 1. februar 2017 kan være med til hylde dem til Dansk Svømme Award, som igen i år afvikles i Cirkusbygningen!

Find billetter til EM i svømning på www.ticketmaster.dk/swim.
Læs mere om Dansk Svømme Award 2017.