UK

Royal Arena

EM i Svømning 2017 foregår i hovedstadens nye multiarena, Royal Arena, der siden åbningen i februar 2017 har dannet ramme om koncerter og spektakulære shows.

EM i Svømning bliver den første sportsevent i Royal Arena. Arenaen kan huse op til 16.000 publikummer ved eksempelvis koncerter, hvor gulvarealet er tilgængeligt, mens der til et sportsarrangement som EM i Svømning kan blive plads til ca. 6.500 tilskuere i arenaen.

Arenaen åbnedes officielt d. 3. februar 2017.

Størrelsen på arenaen vil blive op til 35.000m2, og der vil være plads til både foyerarealer, boder og lignende. Derudover vil der være rum til eksempelvis svømmere, trænere, medier, pressefolk og lignende. Derfor er arenaen ideel til både koncerter, store shows og store sportsbegivenheder.

Arenaen ligger meget centralt placeret og i gåafstand (550 m) fra Ørestad Metrostation, og her kan du komme ind til centrum (Nørreport) på blot 12 minutter.

Arenaens adresse er Hannemanns Allé 18, 2300 København S.

Du kan læse mere om Royal Arena på www.royalarena.dk.

Hvordan kommer man til arenaen?

Der er flere muligheder for at komme til Royal Arena. Dog skal man være opmærksom på, at der er stærkt begrænsede parkeringspladser omkring arenaen, hvorfor vi opfordrer til at man finder en anden løsning.

Vi henviser til Royal Arenas hjemmeside for parkering, hvor der er links til parkeringsapps for Ørestadsområdet, hvor Royal Arena ligger.

Derudover er det meget nemt at komme til Royal Arena med offentlig transport. Arenaen ligger i gåafstand (550 m) fra Ørestad Station (grøn linje), hvortil der går en metro.

Se mere på Metroselskabets hjemmeside: http://www.m.dk/


Man kan desuden tage Øresundstoget til Ørestad Station både fra Københavns Lufthavn (kommende fra Malmö) og fra Københavns Hovedbanegård.

Se mere på Rejseplanen.dk.

Andre muligheder for tilskuere og medier er at tage cyklen eller en taxa til arenaen. Arenaens adresse er Hannemanns Allé 18, 2300 København S. Du kan finde vej til arenaen her: findvej.dk  .  

Er du medie/pressetilknyttet? Læs mere under Presse.