UK

Skole EM

Til december kæmper Europas bedste svømmere om medaljer i Royal Arena. For at hylde morgendagens stjerner og vandglæde i alle aldre afholder Region Hovedstaden og Dansk Svømmeunion Skole EM for 4. og 5. klasser i Region Hovedstaden.

Skole EM foregår den 16. og 17. november 2017 i Bellahøj Svømmestadion, hvor de syv længst svømmende 4. og 5. klasser dyster om at komme øverst på skamlen.

Kvalifikation
Kvalifikationen foregår i klassens egen svømmeundervisning igennem svømmedysten ”Klassen svømmer til EM” – et koncept, som læner sig op ad Dansk Svømmeunions dyst: ”Klassen svømmer langt”. Kvalifikationen håndteres således i skolernes egen svømmeundervisning, hvor underviserne registrerer, hvor langt klassen svømmer inden for 20 minutter. De længst svømmende klasser, kvalificerer sig til Skole EM finalen. 
Du kan som lærer tilmelde din klasse til Klassen Svømmer til EM fra 1. september – registrering af resultaten skal ske senest den 15. oktober. 

Vinderne får medaljer og diplomer med hjem, og både landsholdsstjerner og EM-maskotten Dana kommer forbi og kaster glans over de to finaledage.  

- Så har din klasse kampgejst, elsker I vand og vil I sammen kæmpe om at blive vindere af Skole EM til november, så har I chancen - tilmeldingen til Klassen svømmer til EM åbner 1. september.