UK

Klubber

EM i svømning bliver ikke til en succes uden deltagelse fra de danske svømmeklubber. Derfor har EM-teamet taget initiativ til to tiltag der kan hjælpe din klub til nem deltagelse i EM. Begge tiltag kan selvfølgelig benyttes uafhængigt af hinanden.

 

EM Billetmodul

EM Billetmodul giver din klub mulighed for at optjene VIP-billetter og penge i klubkassen på billetter solgt igennem klubbens kanaler.
Det foregår ved at klubben modtager et unikt link til billetsalget samt et tilpasset banner klubben kan lægge på deres hjemmeside.
Via vores system kan vi spore hvor mange billetter der er solgt via det unikke link og dermed hvor mange penge klubben har genereret billetsalg for.

Klubbens incitament for EM Billetmodulet består i at klubben modtager 10 % kick-back af det samlede billetsalg genereret via deres link. Derudover udløses der en VIP-billet til onsdag eller torsdag aften for hver 10.000 kr. klubben har solgt for.

EM Gruppetur

Den største barriere når en klub gerne vil samle alle medlemmerne i arenaen er ofte at det er besværligt at koordinere billetkøbet. Det ønsker vi at lave om på.

Med en gruppetur kan klubben reservere en vist antal sædder i Royal Arena, og der kan frit vælges både kategori og dag. Herefter kan klubben i en periode sælge billetterne i klubben og herefter afregne samlet med EM i svømning. Det er selvfølgelig risikofrit for klubben, der kun binder sig til at købe de billetter de faktisk har fået afsat i klubben.

Ønsker du eller din klub at være en del af entel EM Billetmodulet, EM Gruppetur eller begge dele så kontakt EM Billetansvarlig:

Mads Gerner Pedersen
MGP@Svoem.dk

+45 3035 6557